Acum e prezentatoare TV, dar în trecut cântărea 80 de kilograme! Drama unei vedete de la noi abia acum a ieşit la iveală. E incredibil cât de mult a putut să slăbească

Dacă acum este una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV de la noi şi reuşeşte să întoarcă cu uşurinţă privirile celor din jur, în trecut, aceasta s-a luptat cu kilogramele în plus.

Maria Linda, căci despre ea este vorba, a dezvăluit recent în adolecenţă a trăit un adevărat calvar din cauza kilogramelor în plus.
“Colegii mă strigau A fost una dintre cele mai urâte perioade din viaţa mea. Mâncăm mult, chiar şi atunci când nu îmi era foame. Era ceva ce nu puteam să controlez. Cei care au trecut prin astfel de experienţe înţeleg perfect”, mărturiseşte Maria, care ajunsese să cântărească 80 de kilograme.

Mai mult de atât, deşi era conştientă de problemele pe care le avea şi încerca tot felul de diete nu reuşea să se abţină prea mult. “Cu stomacul plin îmi spuneam de fiecare dată , şi urmau cure de slăbire care ţineau 2-3 zile, până când găseam vreo ciocolată pe care aş fi mâncat-o şi cu staniol.

Ajunsesem la 80 de kg, iar eu nu sunt o persoană înaltă. Devenisem aproape rotundă, neexistând o predispoziţie genetică. Dintre toate dietele posibile, am ales-o pe cea mai nocivă – înfometarea. Nu mi-a adus mai puţine kilograme, ci oboseală, slăbiciune fizică, anemie severă. Am plătit scump pentru asta”, spune cu regret prezentatoarea TVR pentru b1.ro.

În primul an de facultate, însă, ea şi-a îndeplinit visul de a fi slabă: “Am început să fac sport , aş putea să spun, pentru că niciodată nu vreau să mai trăiesc perioada de atunci. Acum nici nu-mi imaginez viaţa fără mişcare.

Patru zile pe săptămână, indiferent că plouă, ninge sau bate vântul, ies să-mi fac norma de kilometri în parc. Acasă mi-am conceput seturi de exerciţii pentru tonifiere”, îşi încheie povestea Maria Linda.


Be the first to comment on "Acum e prezentatoare TV, dar în trecut cântărea 80 de kilograme! Drama unei vedete de la noi abia acum a ieşit la iveală. E incredibil cât de mult a putut să slăbească"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*